Saturday, June 1, 2013

LED LYSRÖR ger enorma besparingar


LED LYSRÖR ger enorma besparingar


Genom att t.ex. ersätta vanliga traditionella fluorescerande lysrör med LED lysrör uppnår man imponerande besparingar. I ett försök att spara energi, undersökte transportmyndigheten i en stad, möjligheten att minska energikostnaderna i samband med belysning för mer än 2 000 busskurer. Detta projekt var särskilt viktigt eftersom busskursbelysningsräkningen stod för en tredjedel av den totala sammanlagda elkostnaden. Genom bytet till LED lysrörminskar man sina koldioxidutsläpp med 40% under de kommande tre åren och förväntar sig att installationen kommer att minska energiförbrukningen med cirka 61%.
De nya LED lysrören minskar koldioxidutsläppen, vilket är ett mål för många organisationer under de närmaste åren. De nya LED lysrören gör individuellt en liten skillnad, men installerade på tusentals platser, gör de en stor skillnad.LED lysrör är en perfekt ersättare för standard T8, T10 och T12 lysrör. De är lätta att montera i befintliga armaturer och finns i standardlängder. LED lysrörenger imponerande kostnads- och underhållsbesparingar, desto längre rör, desto större besparing.
Bruket av lysrör är omfattande och inkluderar kontor, parkeringar, datacentraler, laboratorier, skolor, fabriker, lager, kylrum och sjukhus, i själva verket, var någonstans finns det inte en fluorescerande lampa som används för närvarande. De tekniskt avancerade LED lysrören har utformats för att erbjuda en imponerande 50 000 timmars livslängd och är garanterat flimmerfria och säkerställer ljusare och säkrare busskurer och därigenom hjälper de passagerare att känna sig mer säker på natten. Lägg till dessa uppenbara fördelar för passagerarna och det är uppenbart att resultatet är en bestämd ”vinn-vinn” situation.


Partihandel CE&UL Certifierat LED,LED rör,LED rör lampor,LED rör lampor T8, LED rör T5; LED rör T10; LED-rör ljus, LED-lampa ljus; Led Tube ljus, LED-lampa ljus, ledde ner ljus, ledde celling ljus, LED-lampor, ledde T8, ledde T5-lysrör, ledde t10 lampor, LED-panel ljus; D&H Led Belysning Professionell Tillverkare av LED-lampor,


D&H Lighting Technology Co.,Ltd 
Hemsida: www.dh-lighting.se
E-post : info@dh-lighting.com
Skype: info.dh



Belysning Nyheter av dh lighting

No comments:

Post a Comment