Friday, May 31, 2013

DH Lighting Technology Co,Ltd


DH Lighting Technology Co,Ltd grundades 2011, är en av de ledande miljövänliga och energibesparande belysning företag i Kina. Under de senaste året, lunch vi framgångsrikt vårt säljteam i Dongguan Kina, Lindesberg Sverige och Madrid Spanien. Hittills har vi våra egna showrooms i Shenzhen Kina och Lindesberg Sverige.

DH Lighting ger en mängd standardiserade och icke-standardiserade LED-rör för kunder att välja från för att möta den speciella applikation och krav. Vi är specialiserade på utformning, utveckling, konstruktion och tillverkning av LED-lysrör.

Våra kärnprodukter är LED-rör, LED-lampa, LED PAR ljus, LED lågenergilampa. Speciellt LED tubeT8 familjen är vår högsta produkt med den största kundbas och brett utbud av storlekar, strömförbrukning och typer av lysdioder för att möta olika kunders behov.

Våra LED lysrör används ofta i både bostäder och kommersiella tillämpningar, såsom hem, hotell, kontor, super-market, garage, galleri, etc. Vi säljer våra produkter till olika länder i Norden, Spanien, Chile, Peru, Colombia, och Brasilien etc.

Vår tillverkningsprocess har kvalitetskontroll och Lean Manufacturing för att göra produkter med hög säkerhet och kvalitet. Alla LED-rör är CE, RoHS och FCC godkänd, bär 3 års garanti.

 Vi ser fram emot att arbeta med fler internationella affärspartners att ge mer energibesparande produkter för världen!

www.dh-lighting.se
By DH lighting team

No comments:

Post a Comment